REDS – věci, o kterých všichni mluví

Na REDS.cz se dozvíte ty nejzajímavější, veselé i ohromující věci, o kterých všichni mluví. Na nic nečekej a začni číst REDS!

Hladový žaludek v práci se odráží na výkonech i náladě

Jeden den krkovice, boloňské špagety, rizoto, anebo ovocné knedlíky. Další den svíčková, řízek, halušky nebo těstoviny. Následující den uzené se špenátem, vepřová, buchtičky se šodó, či játra pouhersku. K tomu polévky jako dršťková, krémová i hovězí. Že už se vám sbíhají sliny, jenže nemáte, kdo by vám takové obědy denně vařil? Navíc, když pracujete na pracovišti odloučeném od civilizace a vaší manželce se nechce každý den vyvařovat, abyste si bral jídlo do mističky a ohříval v mini kuchyňce.

Jak se najíst každý den teplého jídla, když nám nemá kdo uvařit?

Řešení stravování během pracovního týdne je každodenní můrou zaměstnanců ve státní správě, firmách i v průmyslu. Hlad nedělá rozdíly mezi řemeslníkem, sekretářkou, manažerem ani automechanikem. A kdo má v práci hlad, nemůže podávat výkony, je nervózní jak pes a jeho žaludek dostává zabrat. Vedoucí by měli mít na zřeteli i naplněné žaludky svých podřízených, o tom žádná…

Zkusili jsme tip od kolegů na dovážku firemní stravy

U nás na poště jsme dostali tip od kolegů z jiné pobočky, kteří si už půl roku nechávají jídlo vozit od cateringové společnosti, jež se zaměřuje i na firemní stravování. Jídlo na celý týden nebo klidně na následující den je možné si individuálně objednávat pro konkrétní pracoviště. Ceny jsou lidové, dá se platit za stravenky a hlavně se jídelníček obměňuje. My sice máme štěstí, že je u naší pobočky krám, kde si můžeme svačiny koupit, i hospoda, kde se zas můžeme najíst, ale stejně se jednou všechno přejí.

Najíme se, kdy chceme a co chceme

Jenže jak jistě každý ví, zrovna přes obědy je na poštách největší frmol, a kdyby se pošta uzavřela, rozlícení návštěvníci by ji vzali útokem. Kuchyňku sice máme, ale to také není ono. Navrhli jsme teda vedoucí, ať to firemní stravování Praha zkusí. Našli jsme si jejich stránky http://www.arter.cz/firemni-stravovani a domluvili se na zkušebním provozu. Vozí nám jídlo každý den asi měsíc a půl, a nemůžeme si stěžovat. Chutná jídla, velké porce, bohatý jídelníček, ze kterého si vyberou vegetariáni i masožravci. Dokonce nějaké to sladké jídlo je každý den v menu. Zatím nám chutná, u jídla se prostřídáme tak, že to ani nejnervóznější lidi ve frontě nepoznají.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *